• 20 minuten
  • Persoonlijke begeleiding
  • Bewezen effectief

Meld je nu aan voor een gratis proefsessie:


  • Meld je aan door je contact gegevens in te vullen
  • Wij nemen contact op om jouw proefsessie in te plannen

Bespreek tijdens de proefsessie je achtergrond en doelen. Wij geven aan hoe je deze bij Electric Fitness gaat bereiken.  1     2  


  Maandag  
  Dinsdag  
  Woensdag  
  Donderdag  
  Vrijdag  
  Zaterdag  
  Zondag  

  Almere     Lelystad  

 Je mag mij benaderen met informatie over Electric Fitness

Veel gestelde vragen

EMS staat voor Electric Muscle Stimulation. Een wetenschappelijk geteste methode die al jarenlang wordt gebruikt in de ruimtevaart en sportgeneeskunde. Ons EMS-bodysuit intensiveert je eigen spiercontractie met subtiele elektrische impulsen. Niks engs aan, ze zijn vergelijkbaar met de natuurlijke impulsen van je eigen lichaam
Electric Fitness biedt personal trainingen aan in combinatie met de revolutionaire EMS technologie. Dankzij de EMS wordt sneller resultaat behaald dan bij traditionele trainingsvormen omdat alle grote spiergroepen van het lichaam tegelijkertijd worden gestimuleerd en er bijna twee keer zoveel spiervezels worden geactiveerd dan bij een conventionele training.
EMS bevordert de spieropbouw. 81% van de spiervezels wordt bereikt tegenover 47% bij traditionele krachttraining. 12 spiergroepen kunnen gelijker tijd aan het werk worden gezet. In korte tijd bouw je meer spierweefsel op. Tegelijkertijd verminder je je vetgehalte en verbeter je je uithoudingsvermogen. Ook is het mogelijk om plaatselijke probleem zones aan te pakken (billen/benen/buik) en je lichaamscontouren te vormen naar jouw persoonlijke wens.
De effecten van een training bij Electric Fitness ervaar je al op korte termijn. Al na de eerste training zul je een voldaan gevoel ervaren. Na enkele sessies zul je al voelbaar en meetbaar resultaten merken. Een verhoogd energielevel, meer spierkracht, huidverbetering en wellicht minder last van je gewrichten. Correctie van je figuur, een vermindering van je vetpercentage, zal gelijkmatig zichtbaar worden. Een goed eetpatroon versterkt dit resultaat.
Door de effectiviteit van EMS zijn 1 a 2 trainingen per week voldoende om je doelstellingen te bereiken. Je moet je spieren voldoende de tijd geven om te herstellen en te groeien.
Onze trainingen worden afgestemd op de belastbaarheid van jouw lichaam, waardoor je hartslag gedurende de training nauwelijks stijgt. Maar het kan natuurlijk wel. Afhankelijk van het gekozen niveau en de intensiteit van de training kan na een training een beetje spierspanning of lichte spierpijn worden gevoeld. Dit kan een licht gevoel van vermoeidheid geven.
Bij een gemiddelde training hoeven je hart en longen niet veel harder te werken dan in rust. De activiteit vindt met name plaats op spierniveau. Hierdoor hoeft er over het algemeen niet of nauwelijks warmte te worden afgevoerd door middel van zweten, maar ook dit is afhankelijk van de intensiteit van de training. Door de oefeningen intensiever te maken kan dit effect wel bereikt worden. Afhankelijk van het soort training en het niveau van de training kun je dus in min of meerdere mate gaan zweten.
Trainen bij Electric Fitness is geschikt voor ieder niveau. Tot op hoge leeftijd. Ben je jonger dan 18 jaar dan hebben wij toestemming nodig van een ouder of voogd.
Tijdens de training draag je onze speciale onderkleding en EMS-bodysuit. Verder adviseren wij sportschoenen te dragen.
Tijdens de gratis proeftraining bespreek je jouw doelen, wensen en eventuele beperkingen met onze trainer. Daarna ontvang je ons speciaal setje onderkleding en trekken we het bodysuit aan. Tijdens de workout beginnen we rustig. We laten je kennismaken met impulsen en de mogelijkheden van onze training. De gehele training wordt begeleid door een trainer.

Sportief of iets minder sportief? Jong of iets minder jong? Zelfs tot hoge leeftijd. Onze training is laagdrempelig, Samen met de trainer kies je de juiste intensiteit van de training. We houden ook rekening met eventuele blessures of fysieke beperkingen.
Helaas is onze training niet geschikt bij:

  • Zwangerschap (wel uiterst geschikt na de zwangerschap)
  • Pacemaker
  • Hartklachten
  • Epilepsie
Kijk voor verdere contra indicaties bij: Speciale omstandigheden
Nee, tijdens je zwangerschap is EMS training niet toegestaan. Echter na je zwangerschap is EMS een zeer geschikte training om snel weer in vorm te komen.
Een EMS training werkt met subtiele elektrische impulsen. Volledig veilig voor het menselijk lichaam. Vele studies kunnen dit onderbouwen. EMS is jaren getest en toegepast in de ruimtevaart en sportgeneeskunde.
Een spiraaltje is geen contra indicatie voor een EMS training. Wij adviseren wel om de eerste training rustig te starten. Let goed op eventuele reacties van het lichaam, zoals gevoeligheid.
Ja dat is mogelijk. Stimulatie van de spiergroepen wordt onafhankelijk van elkaar ingesteld. Zo kan indien nodig de gevoeligheid van de impulsen in het borst gedeelte lager worden gezet.

Volg ons ook op Instagram#ElectricFitnessAlmere

Subscribe

* indicates required