• 20 minuten
 • Persoonlijke begeleiding
 • Bewezen effectief
EMS Training

“Waarom uren zweten in de sportschool als het ook in 20 minuten kan”

Electric Fitness Almere combineert personal training met de revolutionaire EMS technologie. Resultaten worden geboekt in een fractie van de tijd van een traditionele training. Uren zweten in de sportschool is niet meer nodig.

EMS staat voor Electric Muscle Stimulation. Ons special EMS bodysuit activeert je spierenvezels met subtiele elektrische impulsen. Niets engs aan, ze zijn vergelijkbaar met de natuurlijke impulsen van je eigen lichaam. In korte tijd bouw je meer spierweefsel op. Tegelijkertijd verminder je je vetgehalte en verbeter je je uithoudingsvermogen. Heb je probleemzones? Niet tevreden met je buik? Billen of benen? Ook hier gaan we mee aan de slag. Vorm je lichaam naar je persoonlijke wens!

De training

Voor we starten met de training hebben we samen een intake gesprek. We bespreken je doelen en we meten hoe je lichaam er voor staat. Dankzij onze persoonlijke begeleiding wordt elke training 100% op jou afgestemd. Tijdens de training draag je ons speciale EMS Bodysuit. Gedurende 20 minuten geeft het pak duizenden impulsen af. Dit voelt aan als een beetje weerstand tijdens het bewegen. Stapje voor stapje plaatsen we de weerstand op jouw ideale niveau. Daarna volgen de oefeningen. Deze zijn ook weer geheel afgestemd op jouw en je gewenste doelen. 20 minuutjes aan de slag. En klaar is kees, joke of Mo

Hoe werkt EMS Training

Bekijk de video !
EMS Training

"Sporten was nog nooit zo makkelijk"

Afslanken

Een combi van ons cardio- en krachtprogramma bevordert een hogere calorieverbranding. Zowel tijdens als na de training. Je energie en stofwisseling schiet omhoog. Maar met alleen vetverbranding wordt je lichaam niet strakker. Tijdens onze training werken we ook aan je spiermassa. Werk in minimale tijd aan het summer proof maken van die billen, benen en buik.

afslanken
spieropbouw

Spieropbouw

Ons bodysuit activeert meer dan 81% van je spiervezels. Met een traditionele training bereik je slecht 47% van de vezels. Bovendien bereik je met EMS ook de dieperliggende spieren. Deze extra spiersimulatie zorgt op korte termijn voor meer spiermassa. Een training van 20 minuten bij Electric Fitness Almere staat gelijk aan 3 x 60 minuten krachttraining.

Cellulitis verminderen

Door verhoging van de bloedcirculatie wordt de zuurstoftoevoer naar het bindweefsel bevorderd. Je onderhuidse bindweefsel wordt soepeler en je huid gladder. En dat in slechts 20 minuten per training

cellulitis
Sporten zonder pijn

Sporten zonder pijn

Is de sportschool al jaren een No-Go voor jou vanwege verschillende pijntjes of lichamelijke beperkingen? Kom dan zeker eens langs! Onze training versterkt je lichaam zonder zware belastingen van je gewrichten en pezen. Hoe fijn is dat? Eindelijk weer eens pijnvrij sporten.

Sportprestatie verbeteren

Train gericht. Verbeter je kracht en uithoudingsvermogen. Ben je Kickboxer of hardloper? Dan kun je trainen met een hoge weerstand voor krachtigere stoten en een beter uithoudingsvermogen. Usain Bolt, Roger Federer en Karim Benzema zijn al jaren overtuigd van de voordelen.

sportprestaties verbeteren
revalidatie

Revalidatie

Onze training legt geen extra belasting op je gewrichten of pezen. Hierdoor kun je met een aantal blessures gewoon doortrainen. Of na een zware blessure sneller weer aan de slag. De impulsen bereiken ook de moeilijk te trainen dieper gelegen spieren rondom je wervelkolom. Rugpijnen veroorzaakt door zwakke stabiliserende spieren kunnen zo worden verminderd of zelfs worden weggenomen.

"Behaal resultaten in een fractie van de tijd van een traditionele training"

EMS Training

Speciale omstandigheden

Een EMS training werkt met subtiele elektrische impulsen. Volledig veilig voor het menselijk lichaam. Er zijn een aantal situaties en omstandigheden waarbij wordt afgeraden of alleen is toegestaan na goedkeuring van een arts of behandelaar.

 • Zwangerschap (wel uiterst geschikt na de zwangerschap)
 • Pacemaker
 • Hartklachten
 • Epilepsie
 • Onregelmatigheden in de bloeddoorstroming
 • Darmwand hernia of liesbreuk
 • Nieraandoeningen
 • Tumoren
 • Tuberculose
 • Onregelmatigheden in de vaatdoorbloeding
 • Serieuze neurologische aandoeningen
 • Hemofilie
 • Acute ziekten, bacteriële infecties of ontstekingsprocessen
 • Open wonden


Neem gerust contact op als je hier vragen over hebt.

Volg ons ook op Instagram#ElectricFitnessAlmere